veelgestelde vragen

Al onze producten en projecten worden in onze eigen fabriek in Schuinesloot met passie gemaakt. Wij denken graag met u mee om uw wensen en ideeën te realiseren.

Gemiddeld is onze levertijd 4 – 6 weken ná opdracht. Onderdelen voor speeltoestellen kunnen wij meestal uit voorraad leveren. Benieuwd naar de actuele levertijd van uw project? Neem contact met ons op!

Standaard worden alle speeltoestellen geleverd in de primaire kleuren rood, geel en blauw. In overleg kunt u RAL kleuren kiezen die passen in uw huisstijl. Zo krijgen uw AVO speeltoestellen een eigen karakter!

Standaard:

  • 7 jaar garantie op de poeder coating mits onbeschadigd.
  • 10 jaar garantie op technische gebreken mits gebruik volgens gebruiksaanwijzing in ons Technisch Dossier (bijgeleverd bij elk toestel).

Alle AVO speeltoestellen worden geproduceerd volgens Euronorm NEN 1176 en zijn gecertificeerd. De toestellen voldoen aan het attractiebesluit. Plaatsingsinstructies, logboeken met gebruiksaanwijzingen en certificaten behoren uiteraard standaard tot de levering.

Omdat veel AVO Speeltoestellen makkelijk zelf zijn te monteren is het altijd een optie om de toestellen door uw eigen technische dienst te laten monteren. Uiteraard krijgt u montage instructies. Wij hebben ook gespecialiseerde vakmensen in dienst die uw speeltoestellen kunnen monteren. Montage- en transportkosten op aanvraag.

Onze klanten bestaan uit o.a. gemeenten, recreatieparken, (mini) campings, speeltuinverenigingen, horeca, scholen en kinderdagverblijven, kunstenaars en aannemers. Daarnaast verkopen wij in enkele gevallen aan particulieren.

Staat uw vraag er niet tussen?

Heeft u een andere vraag die niet tussen de veelgestelde vragen staat? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!

Avo speeltoestellen
Hoogeveenseweg 7-D Schuinesloot
Postbus 8
7776 ZG Slagharen

T: 0523 – 687842
E: specialproducts@most.nl